0850609349 - 24/7 bereikbaar, ongeacht je verzekering support@wheni.nl

Gratis Webinar: Hoe ga je om met rouw?

Over Wheni.nl

Wheni helpt u een liefdevolle uitvaart te regelen. Organiseer de uitvaart van het leven. Van locatie tot catering, van bloemen tot muziek. Zoek en boek het eenvoudig.

 

Ons verhaal

Hoe wheni gestart is

Als marketeer werkte ik 10 jaar geleden voor de branchevereniging van de uitvaartzorg. Hier ontdekte ik dat er in de branche zoveel te verbeteren viel.

Alle uitvaarten waren nagenoeg hetzelfde. Tegelijkertijd maakte ik veel verlies mee in mijn leven. Allemaal buiten m’n innercircle; ouders van vrienden, buren, collega’s. Afscheid van allemaal unieke, bijzondere mensen, met een verhaal en een eigen leven. Ik zag alleen dat hun uitvaarten allemaal nagenoeg hetzelfde waren.

Nabestaanden moeten een uitvaart organiseren in de meest emotionele tijd van hun leven. Daarbij is er ook vaak geen zicht op de wensen en mogelijkheden. Dat ging me echt aan het hart! Ieder mens verdient een uitvaart van het leven. Ik kon niet stoppen met nadenken over hoe ik dat kon realiseren. En dat deed ik ook niet…

Ik heb om de reden in 2018 Wheni.nl gelanceerd. Op Wheni.nl krijgen alle waardevolle uitvaartinitiatieven een platform en kunnen nabestaanden in alle rust en overzicht de uitvaart van het leven organiseren.

Niet alleen de uitvaarten gingen mij aan het hart. Ik zag ook hoe moeilijk mensen het hadden na de uitvaart en dacht vaak; wie zorgt er voor mensen in rouw? Toen ben ik volledig in het onderwerp ‘rouw’ gedoken. Ik ben gaan lezen, cursussen volgen en heb veel gepraat met rouwkundigen en rouwenden. Ook ben ik vrijwilligerswerk gaan doen voor de stichting Goal.

Begin 2020 maakte ik zelf verlies mee toen mijn man en ik ons dochtertje Vlinder verloren halverwege de zwangerschap. Toen wist ik het zeker; het wordt tijd dat er voor mensen in rouw gezorgd wordt.

April 2020 is de Grief.Academy live gegaan. Een online platform waarin ik cursussen aanbied op het gebied van rouw. Ook geef ik webinars en heb ik een online community opgericht.

Inmiddels hebben +5000 mensen mijn webinars gevolgd en zitten er meer dan 800 mensen in de cursus.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik mensen in mijn team heb die vanaf het begin in mij en Wheni geloven. Samen hebben wij dit gerealiseerd!

Annemiek Dogan

Karlien Spobeck - General Manager

Na mijn studie communicatiewetenschappen en werkervaring in een online marketing startup. Ben ik op reis gegaan.

Ik geniet er enorm van om de wereld te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten.

Door de Corona moest ik in april 2020 terug naar Nederland. Dat was even wennen. Op hetzelfde moment benaderde Annemiek mij of ik voor haar wilde werken. Ik was gelijk enthousiast.

We begonnen met enkele uren per week en dit is een fulltime reis geworden. Ook hier ontdek ik veel, leer ik dagelijks en ontmoet ik mooie mensen. Ik zit helemaal op m’n plek!

Het is mijn taak om de teamleden aan te sturen en te zorgen dat alles perfect loopt. Van de support tot de techniek. Van de contracten tot de communicatie met de leveranciers. Dit doe ik voor zowel Wheni als de Grief.Academy.

Daarnaast vertaal ik wetenschappelijke onderzoeken naar begrijpelijke taal, zodat die gedeeld kunnen worden in de cursussen en webinars.

Als je vragen hebt kun je mij bereiken op karlien@wheni.nl

Margot Moyaert – Web developer

Communicatiewetenschap ben ik mij volledig gaan focussen op de online wereld. Ik heb een traineeship gedaan in Growth Hacking.

Hierbij heb ik ontdekt dat front-end web development hetgeen is waar ik echt passie voor heb. Ik ontwikkel graag nieuwe concepten uit en denk mee met de wensen van mijn klanten. Met mijn bedrijf studio mmooy werk ik als freelancer voor Wheni.

Wheni is een nieuw avontuur en ik vind het ontzettend fijn om deel uit te maken van dit team!

Voor vragen kan je mij bereiken via:
hello@studiommooy.com

Michiel Smit – Support Medewerker

Ik help Wheni & de Grief.Academy met alle support en vragen van deelnemers en klanten.

Je kunt bij mij terecht met alle praktische vragen. Van inloggen tot toegang tot de community van e-book downloaden tot toegang tot de live Q&A’s.

Als lifestyle coach ben ik mijn eigen academy aan het opzetten. Het is voor mij heel leerzaam om bij Grief.Academy te werken en zo te zien wat er allemaal bij komt kijken.

Daarnaast heb ik zelf ervaring met rouw en weet ik als geen ander hoe belangrijk begeleiding hierin is. Ik ben erg blij dat ik bij mag dragen aan de missie van Wheni, de Grief.Academy en Annemiek.

Laat het me weten als ik je ergens mee kan helpen!

Als je vragen hebt kun je mij bereiken op michiel@grief.academy

Adviseurs & Investeerders

Attay Dogan (adviseur)

Albert de Booij (investeerder)

Atilla Aytekin (adviseur)

Rombout van Eck (investeerder)

Gerard de Gier (investeerder)

Word vandaag nog een leverancier

Op Wheni.nl presenteer jij je dienst, locatie of product. Samen maken wij de uitvaartbranche transparant. Aanmelden als leverancier is geheel gratis. Dit doen wij omdat wij voor beide partijen een verbinding willen zijn.  

Meld je nu aan

Ode aan het leven

Webinar volgers

cursisten

Leveranciers

Nog een vraag? Neem contact op.

Wheni.nl is 24/7 bereikbaar. Ongeacht je verzekering. 

support@wheni.nl

Bel ons: 0850609349